Registrace a přihlášení
- Proč se musím zaregistrovat?
Registrace je na „Lonely Wood Forum“ povinná ze dvou důvodů: To, že si každý uživatel musí nejprve zaregistrovat a prostřednictvím odkazu zaslaného na platnou e-mailovou adresu aktivovat svůj účet, slouží ke zvýšení úrovně diskuze, jelikož pak není možné opakovaně odesílat závadné příspěvky anonymním způsobem a s problémovým registrovaným uživatelem se administrátorovi fóra snáze pracuje. Registrace rovněž zpřístupňuje další funkce nedostupné hostům, jako jsou avatary, posílání soukromých zpráv, připojování se ke skupinám atd.
- Proč se nemohu zaregistrovat?
Je možné, že administrátor fóra vypnul registrace, aby zabránil dalšímu zvyšování počtu registrovaných uživatelů. Administrátor také mohl vykázat vaši IP adresu nebo zakázat vámi zadané uživatelské jméno. Další informace si proto vyžádejte u administrátora fóra.
- Zaregistroval jsem se, ale nemohu se přihlásit!
Nejprve zkontrolujte, že zadáváte správné uživatelské jméno a heslo. Pokud jsou v pořádku, pak je možné, že jste dosud neprovedli aktivaci svého účtu kliknutím na odkaz v e-mailu zaslaném při registraci. V případě, že jste tento e-mail neobdrželi, je možné, že jste zadali nesprávnou e-mailovou adresu nebo že e-mail skončil ve složce s nevyžádanou poštou. Jste-li si jisti, že jste zadali správnou e-mailovou adresu, zkuste kontaktovat administrátora fóra.
- Proč se nemohu přihlásit?
Pro to může existovat několik důvodů. Nejprve se ujistěte, že zadáváte správné uživatelské jméno a heslo. Pokud ano, kontaktujte administrátora fóra a zjistěte, zda jste z něj nebyli vykázáni. Je také možné, že v nastavení fóra došlo k chybě, kterou bude nejprve nutné odstranit.
- V minulosti jsem se zaregistroval, ale teď se nemohu přihlásit!
Je možné, že administrátor z nějakého důvodu deaktivoval nebo smazal váš účet. Zkuste ho proto kontaktovat.
- Zapomněl jsem heslo!
Žádný strach! Třebaže vaše heslo zpětně získat nelze, je snadné ho zresetovat. Zajděte na přihlašovací stránku a klikněte na odkaz Zapomenuté heslo. Pokračujte podle instrukcí a za chvíli se budete moct opět přihlásit. Pokud z nějakého důvodu své heslo zresetovat nemůžete, kontaktujte administrátora fóra.
- Proč jsem pokaždé automaticky odhlášen?
Pokud při přihlašování nezaškrtnete políčko Zapamatovat si mě, zůstanete přihlášeni pouze po určitou dobu. Tento přístup má předejít zneužití vašeho účtu někým jiným. Abyste zůstali přihlášeni, zaškrtněte při přihlašování uvedené políčko. To však nedoporučujeme, pokud se přihlašujete z veřejného počítače, např. v knihovně, internetové kavárně, na univerzitě atd.
- Co dělá odkaz „Smazat cookies“?
Odkaz „Smazat cookies“ odstraní cookies vytvořené softwarem phpBB, které vás udržují přihlášené. Jestliže máte potíže s přihlášením nebo odhlášením, smazáním cookies z fóra je můžete vyřešit.